Je wordt wakker, rekt je uit en merkt dat je toch niet volledig opgeladen bent.

Waar is die energie toch gebleven, die je vroeger nog wel had? Gedurende de dag ben je druk met werk, huishouden of de kinderen en ondertussen ga je maar door. Je merkt dat je regelmatig kribbig reageert omdat je last hebt van stemmingswisselingen. Misschien ben je al midden in de overgang en ervaar je bijbehorende klachten. Ook als je nog menstrueert, kun je hormonale klachten ervaren.

Als je ’s avonds thuiskomt, moet er nog gekookt worden. Te vaak kies je voor een makkelijk, maar ongezond gerecht, want dat is nou eenmaal minder gedoe. Eigenlijk weet je wel dat gezonde voeding beter is, maar je bent bang dat de kinderen het niet lusten of dat het te veel tijd kost. Uitgeblust plof je vervolgens op de bank…

“Balans is niet iets dat je vindt, het is iets dat je creëert”

-Jane Kingsfort

De invloed van voeding op jouw hormonen

Als hormoon- en kookcoach wil ik je laten zien hoeveel invloed een hormonale disbalans op jouw hele gestel kan hebben. Hormonen zijn nou eenmaal de ‘boodschappers’ van je lichaam en als die uit balans zijn, kun je ontzettend veel ongemakken ervaren, zoals:

broccoli pannetje
Weinig energie, veel moe zijn
Onregelmatige of uitblijvende menstruatie
Overgangsklachten
Stemmingswisselingen
Hoofdpijnklachten/migraine
Overgewicht of moeilijk gewicht verliezen
Onrustige benen, meestal s’nachts


Wat gaat er door je heen als ik je vertel dat dit anders kan? Dat je niet uitgeblust hoeft te zijn na een lange dag, dat gezond koken niet moeilijker is en dat óók jij dit kunt ervaren door middel van simpele aanpassingen?
Dit is precies wat ik je in het ‘het hormonen traject’ wil laten zien! Door middel van een 10-weekse training met persoonlijke begeleiding, ga jij ook leren hoe je weer lekker in je vel kunt zitten! Kies voor het basisprogramma of ga ‘all the way’ met veel persoonlijke begeleiding en een healthscan als bonus! Bekijk het aanbod hieronder:

Het hormonentraject met persoonlijke begeleiding

Als hormoon- en kookcoach leer ik je alles over hormonen in combinatie met voeding. Ik doe niets liever dan vrouwen laten ervaren dat goed voor jezelf zorgen noodzakelijk is. Als jij lekkerder in je vel zit ben je ook nog eens een leukere vrouw, moeder en partner.

Ik bied 2 trajecten aan, beide bevatten persoonlijke begeleiding en 1-op-1 begeleidingsgesprekken bij mij aan de keukentafel in Nootdorp (vlak bij Den Haag). Daarnaast ontvang je complete weekmenu’s vol makkelijke én lekkere gerechten. Voel je welkom om samen jouw hormonen weer in balans te krijgen!

lepels met kruiden
Het 10 weken hormonen traject
Hormonale analyse, gezondheidscheck inclusief uitleg en persoonlijk advies
3 Live begeleidingsgesprekken in Nootdorp
1 kookmasterclass bij mij thuis in Nootdorp incl (etiketten lezen, goede producten herkennen etc.)
10 weken recepten voor het ontbijt, lunch en diner en tussendoortjes die makkelijk te bereiden zijn
BONUS t.w.v. € 247,00: 2x een healthscan (bij aanvang en aan het eind van het traject)


Jouw investering € 747,00

Prijzen Vetzuren meting, healthscan en emb bloedtest

Ben je benieuwd hoe jouw lichaam en hormonen ervoor staan? Kies dan voor een losse vetzuren meting, Healthscan of EMB-bloedtest.

Vetzuren meting: inclusief 2 consulten en advies op maat. € 179,-
Healthscan: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 197,-
EMB test: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 279,-

Wil je meer informatie plan dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met mij.

Vergoeding zorgverzekering

Mijn trajecten en consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daar tegenover staat dat ik mijn tarieven zo scherp mogelijk neerzet. Vanwege mijn aansluiting bij een beroepsvereniging (CAT) voldoe ik aan de kwaliteitseisen die aan een professionele praktijk worden gesteld.