Hoogwaardige essentiële voedingsstoffen

Als Hormooncoach ligt mijn focus op gezonde voeding, maar essentiële voedingsstoffen zijn soms nodig om je lichaam de juiste ondersteuning te geven. Ik heb voor Vitakruid gekozen omdat zij zich inzetten voor de ontwikkeling van hoogwaardige essentiële voedingsstoffen. Deze helpen jouw je gezondheid en vitaliteit te behouden. Hierbij is kwaliteit een kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ik ben samen met Vitakruid gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook hun slogan ‘Driven by health’.

Als geaccrediteerd verkooppunt, zijn de hoogwaardige essentiële voedingsstoffen van Vitakruid producten vanaf nu ook verkrijgbaar bij de Hormoon- en Kookcoach.

Om het je nog makkelijker te maken kun je de essentiële voedingsstoffen rechtstreeks bestellen op de Vitakruid website met 5% korting. Gebruik de actiecode Hormooncoach om de korting te berekenen.

Vraag je je af welke vitaminen of mineralen jij nodig hebt? Vul de vragen dan in van Vitakruid en ontvang direct een persoonlijk supplementenadvies.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op.