Hoogwaardige essentiële voedingsstoffen

Als Hormooncoach ligt mijn focus op gezonde voeding, maar essentiële voedingsstoffen zijn soms nodig om je lichaam de juiste ondersteuning te geven.

Ik werk nu met een aantal merken dit zijn Vitakruid en merk Plant O’Vitamins. Beide zetten zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige essentiële voedingsstoffen. Deze helpen jouw je gezondheid en vitaliteit te behouden. Hierbij is kwaliteit een kernbegrip, wat betekent de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met elkaar zijn we gedreven om jouw gezondheid te verbeteren. Vandaar ook hun slogan ‘Driven by health’.

Als geaccrediteerd verkooppunt, zijn de hoogwaardige essentiële voedingsstoffen van Vitakruid en Plant O’Vitamins vanaf nu ook verkrijgbaar bij de Hormoon- en Kookcoach.

Om het je nog makkelijker te maken kun je de essentiële voedingsstoffen rechtstreeks bestellen op de Vitakruid website met 5% korting. Gebruik de actiecode Hormooncoach om de korting te berekenen.

Voor Plant O’Vitamins essentiële voedingsstoffen kun je alleen rechtstreeks bij mij terecht, ook met 5% korting.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op.

Vraag je je af welke vitaminen of mineralen jij nodig hebt? Vul de vragen dan in van Vitakruid en ontvang direct een persoonlijk supplementenadvies.