Hormoon en kookcoach Bettine

Ik was zo iemand die natuurvoedingswinkels meed, want: “dat is écht niks voor mij”. Kun je je voorstellen dat ik nu zelfs met een heuse tas van Ekoplaza op straat loop?

Jarenlang zat ik niet goed in mijn vel. Na een heftige zwangerschap bleef ik last houden van stemmingswisselingen, ik had weinig energie en zorgde niet goed voor mijzelf – tot ik voelde dat er ‘iets’ moest gebeuren. Met professionele begeleiding ging ik aanpassingen in mijn voedingspatroon doorvoeren. Stapje voor stapje ging ik me steeds beter voelen. Inmiddels zijn mijn hormonen weer in balans en ik voel me beter dan ooit. Als gecertificeerd reset je hormonenexpert én natuurvoedingsdeskundige mag ik nu andere vrouwen bij dit project helpen.

Bettine van der Heijden

“Afvallen om gezond te worden?

Het werkt andersom.

Je moet gezond worden om te kunnen afvallen.”

Persoonlijke begeleiding en oprechte interesse

Persoonlijke begeleiding, oprechte gesprekken en interesse: het is kenmerkend voor de begeleiding die ik bied. Ik geloof namelijk dat je lichaam voor jou kan werken, mits je de juiste voedingsmiddelen tot je neemt. Door mijn kennis over hormonen en voeding te delen, laat ik zien hoe jouw hormonen ook weer in balans kunnen komen.

Ik ben niet alleen hormoon- en kookcoach, maar ook moeder van een zoon van 18 en getrouwd met mijn grote liefde. Mijn gezin staat altijd op nummer één en ik geniet enorm van de gezellige gesprekken aan de keukentafel. Daarnaast ga ik ook nog steeds graag uit eten, alleen maak ik nu wel bewustere keuzes. Op mijn blog deel ik regelmatig mijn favoriete recepten die ook nog eens ‘hormoonproof’ zijn!

Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

Typisch Bettine

Je kunt mij weleens in ‘het wild’ tegenkomen met mijn nordic walking stokken of wandelend met mijn hond.

Een tajine, verschillende flesjes olie, en schilderijen die ik zelf gemaakt heb: je vindt het allemaal in mijn gezellige woonkeuken. De keuken is het hart van mijn fijne woning in Nootdorp, waar ik ook de 1-op-1 sessies en kook masterclass verzorg. Een aantal van de schilderijen die aan de muur hangen, zijn door mij geschilderd. Maar ik vind het nog leuker om te laten zien hoe leuk én gemakkelijk je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Ook als je een gezin of kinderen hebt kun je gezond eten, zodat jij weer vol energie de dag begint en die vervelende hormonale klachten verleden tijd zijn!

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf al bij mij aan de keukentafel zitten? Twijfel niet langer en schrijf je in voor het reset je hormonentraject, zodat we samen aan jouw gezondheid gaan werken!

 

Prijzen vetzuren meting, healthscan en EMB-bloedtest

Ben je benieuwd hoe jouw lichaam en hormonen ervoor staan? Kies dan voor een losse healthscan of EMB-bloedtest.

Vetzuren meting: inclusief advies op maat. € 179,-
Healthscan: inclusief advies op maat.€ 197,-
EMB test: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 279,-

Wil je meer informatie plan dan een afspraak voor een gratis consult van 15 minuten met mij.