Heb jij het 10 weeks Reset je hormonen traject afgerond maar heb je nog behoefte aan persoonlijke coaching? Of wil jij je gezondheid een boost geven maar heb je (nog) geen behoefte aan een compleet programma?

Dan heb ik een mooi compact traject voor je. In dit traject coach ik jou door middel van 4x een 1 op 1 coaching gesprek. Het is mogelijk om binnen een tijdsbestek van 12 maanden jouw eigen route naar een gezonder leven uit te stippelen. Voeding en suppletieadviezen komen tijdens deze periode zeker aan bod. Zo kun jij het beste uit jezelf halen. In dit compacte persoonlijk coaching traject is natuurlijk de Healthscan t.w.v. €127 opgenomen.

De persoonlijke coaching kan gezellig bij mij aan de keukentafel of via zoom. Dit is helemaal naar wens door jou in te vullen.

Dus als jij flink aan de slag wilt of door wilt pakken na het 10 weeks traject stap laat je dan door mij persoonlijk coachen. Ik garandeer je dat je je energiebalans verbetert. Je voelt je fit, vol energie en je hebt weer zin om de dagelijkse zaken die je nu misschien zoveel moeite kosten weer op te pakken.

Wacht niet langer tot het uit zichzelf verbetert want ik weet uit eigen ervaring dat je zelf moet aanpakken als je je beter wilt voelen.

Wil je voorafgaand aan dit gave traject met persoonlijke coaching neem dan zeker even contact met mij op voor een 30 minuten durend oriëntatiegesprek.

Ik heb er zin in! Jij ook?

€399


Prijzen vetzuren meting, healthscan en EMB-bloedtest

Ben je benieuwd hoe jouw lichaam en hormonen ervoor staan? Kies dan voor een losse vetzuren meting, Healthscan of EMB-bloedtest.

Vetzuren meting: inclusief 2 consulten en advies op maat. € 179,-
Healthscan: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 127,-
EMB test: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 279,-

Vergoeding zorgverzekering

Mijn trajecten en consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daar tegenover staat dat ik mijn tarieven zo scherp mogelijk neerzet. Vanwege mijn aansluiting bij een beroepsvereniging (CAT) voldoe ik aan de kwaliteitseisen die aan een professionele praktijk worden gesteld.