Wil jij jouw gezondheid een boost geven en heb je (nog) geen behoefte aan een compleet programma? Dan heb ik een mooi compact traject voor je. In dit traject coach ik jou door middel van 3x een een op een coaching gesprek. Het is mogelijk om binnen een tijdsbestek van 12 maanden jouw eigen route naar een gezonder leven uit te stippelen. Voeding en suppletieadviezen komen tijdens deze periode zeker aan bod. Zo kun jij het beste uit jezelf halen. In dit compacte traject is natuurlijk een keer de Healthscan t.w.v. €127 opgenomen.

De coaching kan gezellig bij mij aan de keukentafel, in mijn praktijk in Pijnacker of via zoom. Dit is helemaal naar wens door jou in te vullen.

Dit past bij jou:

Als je gerichte hulp wilt hebben bij het aanpassen van je leefstijl in jouw dagelijks leven zodat jij blijvend resultaat behaalt.

Dus als jij flink aan de slag wilt, laat je dan door mij persoonlijk coachen. Ik garandeer je dat je hiermee je energiebalans verbetert. Je weer fit voelt, je vol energie voelt en je hebt weer zin om de dagelijkse zaken die je nu misschien zoveel moeite kosten weer op te pakken.

Wacht niet langer tot het uit zichzelf verbetert want ik weet uit eigen ervaring dat je zelf moet aanpakken als je je beter wilt voelen.

Wat krijg je?

  • Intakegesprek op basis van (hormonale) vragenlijsten
  • Gezondheidscheck
  • 1x een healthscan t.w.v. €197
  • Verslag met oorzaken en oplossingen
  • Plan van aanpak
  • opvolgend 3x een 1 op 1 coaching gesprek
  • Tips om gezond te koken
  • Inzicht in etiketten lezen en (eet)keuzes maken en plannen

Afhankelijk van jouw behoefte en persoonlijke doelen leggen we de focus op de pijlers voeding, beweging en mindset. Wil je voorafgaand aan dit gave traject meer weten?

Neem dan zeker even contact met mij op voor een 30 minuten durend oriëntatiegesprek.

Dit traject is uit te breiden met vetzuurtest (extra € 69,-)

Ik heb er zin in! Jij ook?

€497


Prijzen vetzuren meting, healthscan en EMB-bloedtest

Ben je benieuwd hoe jouw lichaam en hormonen ervoor staan? Kies dan voor een losse vetzuren meting, Healthscan of EMB-bloedtest.

Vetzuren meting: inclusief 2 consulten en advies op maat. € 179,-
Healthscan: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 197,-
EMB test: inclusief 2 consulten en advies op maat.€ 279,-

Vergoeding zorgverzekering

Mijn trajecten en consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Daar tegenover staat dat ik mijn tarieven zo scherp mogelijk neerzet. Vanwege mijn aansluiting bij een beroepsvereniging (CAT) voldoe ik aan de kwaliteitseisen die aan een professionele praktijk worden gesteld.

MIJN MEEST RECENTE RECEPTEN VINDT JE HIER!