Inspire change in life


Zinzino bied de beste , op testen gebaseerde, wetenschappelijke bewezen voedingssupplementen en huidverzorging aan.

BalanceOil+, 300 ml

Bestel nu de BalanceOil+, 300 ml

BalanceOil+ is een volledig natuurlijk polyfenol omega-Balance voedingssupplement met een hoog gehalte aan olijfpolyfenolen, Omega-3 en vitamine D3. Het past veilig de EPA + DHA-niveaus en de Omega-6:3 balans in je lichaam aan en houdt deze bij terwijl het je cellen beschermt tegen oxidatie.

Het bevat een premium mix van oliën die afkomstig zijn van in het wild gevangen kleine visjes en extra vierge olijfolie van vroeg geoogste olijven.

Inhoud: 300 ml

Premier-prijs € 31,00

BalanceOil+ Vegan

Een synergetische mix van mariene microalgenolie rijk aan EPA, DHA en DPA, extra vierge pre-oogst olijfolierijk aan OA en polyfenolen, echiumzaadolie rijk aan SDA, ALA en GLA en veganistische vitamine D3.

Onze BalanceOil+ Vegan helpt cellen te beschermen tegen roesten (oxidatie), past je Omega-6:3-verhouding op een veilige manier aan en ondersteunt zo normale hersen- en hartfuncties en het immuunsysteem.

Inhoud: 300 ml

Premier-prijs € 65,00

BalanceOil AquaX, 300 ml

In wateroplosbare formule – perfect als je BalanceOil wilt gebruiken zonder de structuur en smaak van visolie. Een hoogwaardige mix van natuurlijke ‘in het wildgevangen’-visolie, met veel Omega 3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3. Zinzino BalanceOil helpt cellen beschermen tegen oxidatie en herstelt de Omega 6:3 balans in het lichaam, wat de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt.

Inhoud: 300 ml

Premier-prijs € 41,00


Essent

De volgende generatie voedingssupplement. Dit ultra pure, moleculair geteste Polyfenol Omega Balance voedingssupplement past de Omega-6:3 balans veilig aan en houdt deze op peil terwijl cellen beschermd worden tegen oxidatie en de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteund wordt.

Inhoud: 60 softgel capsules in individuele blisterverpakkingen voor optimale versheid.

Premier-prijs € 41,00

BalanceTest

Krijg een uniek inzicht in de Omega 6:3 balans van je lichaam en bekijk je persoonlijke “Voor” en “Na” BalanceTest resultaten.

Deze eenvoudig droge bloedtest, geleverd door het onafhankelijke laboratorium VITAS, kan snel thuis uitgevoerd worden en je helpen je gezondheidsconcept te starten. 

Premier-prijs € 119,00

BalanceTest x2

Krijg een uniek inzicht in de Omega 6:3 balans van je lichaam en bekijk je persoonlijke “Voor” en “Na” BalanceTest resultaten. Deze eenvoudig droge bloedtest, geleverd door het onafhankelijke laboratorium VITAS, kan snel thuis uitgevoerd worden en je helpen je gezondheidsconcept te starten. 

Premier-prijs € 155,00


Skin Serum, 50 ml

Het 24-uurs Skin Serum voor gezicht en hals vermindert fijne lijntjes en rimpels. Verjongt de huid door de extra-cellulaire matrix opnieuw op te bouwen. Hierdoor krijgt de huid een goede sterkte en elasticiteit.

Premier-prijs € 50,00

Viva+

Viva+ is een natuurlijk voedingssupplement speciaal gemaakt om stress te verlichten en uw stemming en welzijn te verbeteren. Het ondersteunt een gezond functionerend zenuwstelsel en gezond functionerende hersenen, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid.

Viva+ is een combinatie van affron®, een gestandaardiseerd en gepatenteerd extract van pure, premium saffraanstigma’s (Crocus sativus L) uit Spanje, een vitamine B-complex van boekweit, magnesium uit zeewater, jodium en vitamine C uit acerola.

Inhoud: 60 tabletten, nettogewicht 18 g

Premier-prijs € 21,00

ZinoBiotic

Een mix van vijf natuurlijke voedingsvezels die in de dikke darm mataboliseert en de groei van goede bacteriën ondersteunt, een gezonde darmflora oplevert, een opgeblazen gevoel vermindert en cholesterolniveaus in balans brengt.

Premier-prijs € 24,00


Xtend

Xtend, ons meest geavanceerde immuun- en voedingssupplement, is een uitstekende bron van microand phytonutrients, waaronder 23 essentiële vitaminen en mineralen, evenals gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afgeleid van bakkersgist, en beschermt en vernieuwt cellen en weefsels. Xtend is de perfecte aanvulling op BalanceOil en ZinoBiotic om je gezondheidsprotocol te completeren.

Inhoud: 60 tabletten, totaal nettogewicht 45 g

Premier-prijs € 23,00